Mario 41*

"Impotencija mi je stvarala velike psihičke probleme, zaista puno radim i to je najvjerojatnije razlog svega toga. Bio sam u sretnoj vezi koja je zbog mojih problema s potencijom propala.Koristim Androsen vec neko vrijeme i napokon se vratio onaj stari ja! Nova veza ne pada, samo se DIŽE :)"


Ranko 55*

"Evo samo sam vam tia reć da je proizvod super,iskreno nisam virova u djelotvornost ovih proizvoda al potpuno ste me demantirali i oduševili. HVALA VELIKA!"


Boro*

"Androsen je jedna od rijetkih stvari zbog koje sam sretan da smo u Europskoj uniji. Kako god okreneš pozitivno je da sad bez problema možeš dobiti i kvalitetne Europske proizvode od kuda sam odlučiš i naručiš. Ono prije sa granicama je baš bilo problem jer nešto ti se svidi a kod tebe ne može doći. Probao sam ga sad prvi put i zadovoljan sam. Teško da ćete me se sada riješiti. Šaljite mi čim pročitate ovaj mail novu kutiju na istu adresu! LP"


Veco 31*

"Pozdrav, imam 31 godinu i odlučio sam povremeno uzeti Androsen kako bi malo doprinio svojem seksualnom životu. Uzeo sam Androsen prošli tjedan, ali jedno sam primijetio. Niste na kutiji naveli, nije za rekreativce!! Namijenjeno samo za profesionalce! Pa ovo je već kategorija više. Sex u 5-oj brzini. Mislim da ste dobili stalnog kupca."

Ivan 25*

"Došao sam do ovog preko frenda koji mi je dao jednu da probam, rekao je uzmi i nečeš požaliti.
Ta noć je bila nezaboravna.. Osjecao sam se kao da mogu zadovoljiti svaku curu tu večer. Ludilo. Za subotu smo zajedno opet frend i ja dogovorili da ćemo uzeti u isto vrijeme i ić ih j.... ako uspijemo skupa. Baš jedva čekam jer sa Androsenom to je zabavanije iskustvo."


XXX 49*

"Prije sam koristio Almeu, ali ovo je puuuno bolji proizvod! Moja supruga i njena sestra šalju Vam puno pozdrava ;). Šaljite mi novu kutiju Androsena, podaci za slanje su isti kao i prošli put. Zahvaljujem na Vašoj diskreciji koja je stvarno top!"


Tomislav 49*

"Kapsule Androsen upotrebljavam ponekad i jako sam zadovoljan s njima. Pročitao sam da ako je uzmeš na prazan želudac brže djeluje i to je istina. Probao sam. Brzo počne i dugo drži! Zadovoljan 100%!!!"


Kadir 39*

"Nemam osobno problema, ali je s Androsenom dosta veći užitak i mali mi je tvrd kao kamen. Najbolje od svega je da nema nikakvih neugodnih popratnih pojava. Ocjena 5+"


Senad x*

"Kapsule su odlične i preporučujem ih svima koji imaju bilo kakve probleme kod spolnih užitaka. ČOVJEK SE OSJEĆA PREPOROĐEN!Milan 62*

"Sa proizvodom sam jako zadovoljan jer djeluje brzo i učinkovito. Supruga i ja smo bili oduševljeni jer takvu akciju čovjek ne doživljava često. Već sljedeći dan sam naručio novu dozu Androsena! Zaista jedinstveno."


Zlatko*

"Bez puno filozofiranja, Androsen djeluje. Zaista djeluje. Preporučujem svakome."Hrvoje 49*

Šta da kažem? RADI!
Šaljite još...
LP


Ivan 24*

"Imam 24 godine. Problemi sa erekcijom su se počeli pojavljivati vezani uz stres i umor. Unatoč tome što imam curu punu razumijevanja, nisam se dobro osjećao kada bi mi se penis spustio ili ne bi bio 100% spreman. Androsen sam slučajno našao na internetu i naručio sam ga jer mi je baš trebalo nešto takvo. Nadao sam se da će djelovati i nisam se razočarao. Sada ga uvijek imam blizu sebe jer nikad neznam kad će mi trebati. Puno pozdrava iz Rijeke. "


D.Z. (59)*

"Pozdrav, imam 59 godina i naručio sam jedno pakiranje iz znatiželje, ali nakon prve upotrebe Androsena i kada sam vidio što sve može učiniti u krevetu bio sam ponovno mladić bez granica.HVALA. Naručujem još."
Androsen