UPOTREBA

Androsen sadržava prirodne sastojke koji se u alternativnoj medicini stoljećima upotrebljavaju za uklanjanje erektilnih smetnji.

Uzmite dvije Androsen kapsule oko sat vremena prije spolne aktivnosti. Progutajte obje kapsule s malo vode. Vrijeme početka djelovanja kapsule može varirati od osobe do osobe, ali je obično u rasponu od pola sata do jedan sat. Preporučujemo uzimanje Androsen kapsule na prazan želudac. Ako kapsulu uzmete na pun želudac postoji mogućnost da počne djelovati kasnije. Vrijeme djelovanja kapsule obično je 24 h, ali konzumenti opisuju korisne učinke više od 48 sati od uzimanja. Konzumiranje uz alkohol može oslabiti učinak Androsen kapsula. Kapsula je učinkovita samo u slučaju seksualnog uzbuđenja odnosno nakon predigre. Jedna kutija sadržava 10 kapsula što je dovoljno za 5 dnevnih doza. Androsen čuvajte izvan dohvata djece. Androsen nije namijenjen osobama mlađim od 18 godina te ženama.

Androsen kapsule su primjerene za muškarce koji

  • žele čvrstu erekciju,
  • žele veći nadzor nad erekcijom,
  • žele odgoditi ejakulaciju,
  • žele intenzivnije orgazme,
  • žele kraći period oporavka nakon spolnog odnosa,
  • imaju strah od spolnog odnosa ili se za vrijeme odnosa ne mogu opustiti,
  • imaju neredovite seksualne odnose,
  • pate od bilo kojeg oblika erektilne disfunkcije.

Supplement facts
Serving size 2 capsules, Servings per box:5


Amount per serving


%RDA
Fenugreek
250 mg
*
Tribulus terrestris250 mg
*
Rhodiola
100 mg *
Guarana 90 mg
*
Ginseng 90 mg *
L-arginine 70 mg
*
Saw. Palmetto. 60 mg
*
Maca
50 mg
*
Vitamin B313 mg 81,2 %
Vitamin B61,2 mg
85,8 %
Vitamin B2 1,2 mg
85,8 %DJELOVANJE

Androsen je namijenjen povećanju seksualne snage i poboljšanju seksualnog života muškaraca. Androsen opušta mišićno tkivo, širi krvne žile i pomaže u povećanju protoka krvi u penis, ali i sprječava da krv iz penisa brzo istekne. Androsen na taj način osigurava snažne i dugotrajne erekcije. Proizvod također može pomoći osobama sa preuranjenom ejakulacijom kao i osobama koje žele bolju kontrolu i zadržavanje orgazma.

Androsen kapsule mogu prouzročiti neke neželjene nuspojave koje su po svojoj prirodi obično blage i ne traju dugo. Kao reakcija na neki od prirodnih sastojaka našeg proizvoda mogu se javiti određene nuspojave kao što su žgaravica, podrigivanje, suha usta te rijetko glavobolja. Ukoliko se zbog uzimanja Androsena pojave nuspojave smanjite dozu sa 2 kapsuli na jedno kapsulo. Androsen ne uzimajte ako imate srčanih problema, problema sa jetrom, ako ste nedavno doživjeli srčani infarkt, moždani udar te ako imate nekontrolirane aritmije. U slučaju da niste sigurni u navedeno ili imate zdravstveni problema prije upotrebe konzultirajte se sa svojim liječnikom.