Sadržaj jedne Androsen kapsule je 500 mg. Biljni ekstrakti najviše su kvalitete i dobivaju se posebnim metodama ekstrakcije i zato su mnogo jači i učinkovitiji od usporedivih proizvoda.Fenugreek

erekcijaSadržaj: 125 mg
Fenugreek ili piskavica. Ta biljka neobičnog imena karakteristična je prije svega za vegetaciju Indije i sjeverne Afrike gdje se stoljećima upotrebljava za ublažavanje artritisa i liječenje erektilne disfunkcije. Fenugreek pri uzimanju potiče izlučivanje dušikova oksida. Dušikov oksid potiče cirkulaciju u muškom spolnom udu što omogućuje erekciju. Piskavica se zato sve češće pojavljuje u mnogobrojnim proizvodima namijenjenih podizanjem libida i poboljšanju spolne moći.


Tribulus terrestris

impotencijaSadržaj: 125 mg
Tribulus terrestris ili zemaljski babin zub. Tribulus terrestris povećava prirodnu razinu testosterona u tijelu, poboljšava mušku spolnu funkciju i pomaže u izgradnji mišića. Tribulus povećava hipofizinu proizvodnju luteinizirnog hormona (LH). LH potiče mošnje da izlučuju  muški hormon testosteron. Uzimanjem Tribulusa dokazano se podiže stupanj testosterona za više od 50 %. Znanstvenici su istodobno utvrdili da Tribulus može koristiti muškarcima koji imaju problema s impotencijom, niskim libidom i lošom kvalitetom sperme.


Rhodiola rosea extract

inpotencijaSadržaj: 50 mg
Rhodiola rosea ekstrakt, biljka poznata i pod imenom "golden root" raste prije svega u hladnim predjelima našega planeta (Arktika, Sibir). Rhodiola rosea štiti organizam od stresa, napetosti, povećava snagu i izdržljivost. Njezino djelovanje je adaptogeno, jer organizam istodobno smiruje i oživljava. Kao biljni antioksidans štiti stanice od slobodnih radikala i prebrzih promjena zbog starenja organizma. Kod intenzivne sportske aktivnosti skraćuje vrijeme oporavka nakon vježbanja. Pridonosi i normalnoj cirkulaciji, što dobro djeluje na rad mozga i erektilnu funkciju muškarca. Pridonosi i izvrsnim mentalnim mogućnostima i kognitivnim sposobnostima.Guarana

spolna snagaSadržaj: 45 mg
Guarana je zimzelena biljka koja raste u Venezueli i na sjeveru Brazila. Njezine su sjemenke biljni stimulans sličan kofeinu, ali mnogo jači. Od kofeina se razlikuje i po tome što se vrlo sporo oslobađa jer su njezine sjemenke masne i nisu topljive u vodi, zato ih tijelo sporije apsorbira, što omogućuje intenzivnije i dulje djelovanje. Guarana je prije svega omiljena zaradi svojih oživljujućih svojstava, a istodobno blagotvorno djeluje na debelo crijevo gdje može smanjiti simptome upalnih bolesti i procesa. Istodobno je i diuretik koji pomaže u liječenju infekcija mokraćnog sustava, proljeva, bolne menstruacije i glavobolje.

Ginseng

erekcijeSadržaj: 45 mg
Ginseng se stoljećima upotrebljava u tradicionalnoj kineskoj medicini. Njegovi su učinci svestrani, jer jača psihičko i fizičko stanje. Panax ginseng je izvanredan afrodizijak. Njegov sastojak ginsenosid ključni je u slanju signala u mozak i pospješivanju prokrvljenosti u penisu. Ginseng tako ima veliku ulogu u otklanjanju erektilne disfunkcije i prerane erekcije.

Saw Palmetto

impotencijaSadržaj: 30 mg
Saw Palmetto je ekstrakt ploda Serenoa repens. Saw palmetto se upotrebljava u mnogobrojnim dodacima prehrani uglavnom za liječenje blago do umjereno povećane prostate ili benigne hiperplazije prostate (BHP). Saw palmetto je poznat i po tome da stimulira muški libido i povećava mušku seksualnu energiju.

Maca

libidoSadržaj: 25 mg
Maca je biljka koja ima vrlo dugu tradiciju u Južnoj Americi (Peru, Ande). Glavna funkcija je te biljke djelovanje na krvožilni sustav, povećavanje protoka krvi u penisu te jačanje spolne moći. Stanovnici Anda stoljećima je upotrebljavaju za liječenje impotencije i neplodnosti.

L-arginine

afrodizijakSadržaj: 35 mg
L-arginine je iznimno korisna aminokiselina. L-arginine stimulira izlučivanje dušikova oksida. Dušikov oksid opušta mišićno tkivo u penisu, povećava protok krvi u penisu i pomaže pri postizanju erekcije. L-argininu se općenito pripisuju mnogi pozitivni učinci na ljudsko tijelo, od poboljšanja plodnosti, povećanja mišićne mase, pospješivanja prirodnog izlučivanja hormona rasta pa sve do liječenja demencije.

Niacinamide

spolna snagaSadržaj: 6,5 mg
Niacinamide  (Vitamin B3)  sudjeluje u oslobađanju energije kod probave, djelovanju živčanoga sustava, normalnom psihološkomu funkcioniranju, očuvanju zdravih sluznica i kože te smanjivanju umora i iscrpljenosti.

Vitamin B6

impotencijeSadržaj: 0,6 mg
Vitamin B6 je uključen je u funkcioniranje imunosnog sustava, nastanak crvenih krvnih stanica i uravnoteženje rada hormona.  Vitamin B6 ujedno pridonosi oslobađanju energije kod probave, smanjenju umora i iscrpljenosti te regeneraciji.

Vitamin B2

erekcijaSadržaj: 0,6 mg
Vitamin B2 ili riboflavin u tijelu sudjeluje u mnogim procesima i enzimskim reakcijama. Pridonosi normalnom metabolizmu, dobrom radu živčanog sustava, vida, kože i sluznica, čuva stanice od oksidativnog stresa, pridonosi smanjenju umora i normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica.